سالاد

سالاد آلزاس (فرانسه)

سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود، سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند…

موادلازم:

سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده               ۱ کیلو
آب مرغ یا آب قلم                                                   ۱ پیمانه
لبو ی کوچک رنده شده                                           ۱عدد
تخم مرغ آب پز سفت                                              ۲ عدد
خیار شور خورد شده                                               ۱عدد
جعفری ساطوری شده                                            ۲-۳ شاخه
سس مایونز                                                          ۱ پیمانه
سرکه                                                                  ۱قاشق
نمک و فلفل                                                          به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سيب زمينی را در ظرف سالاد بريزيد و آب مرغ يا آب قلم داغ و سس مايونز و سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود. سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند.

 

تعداد بازدید 192

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ها